Ons teamMijn naam is Levi Mok. Begin jaren '90 heb ik de vakopleiding tot uitvaartverzorger gevolgd, waarna ik in Amsterdam en Den Haag jaren bij diverse grote uitvaartondernemingen heb gewerkt. Hier heb ik heel veel ervaring kunnen opdoen, op vrijwel elk gebied. Toen zich de gelegenheid voordeed om een bedrijf te starten in het Zuiden des lands, was dat een logische stap om te nemen, omdat we allebei hier vandaan kwamen. In ons bedrijf hebben we onze eigen stijl van uitvaartverzorging kunnen introduceren, rust brengen in een moeilijke situatie en altijd een luisterend oor bieden aan nabestaanden. Ons uitvaartcentrum in Heerlen biedt daarin alle mogelijkheden die ik voor ogen had, toen we van start wilden gaan. Mijn naam is Mariëlle Schillings. Ik ben opgegroeid in Jabeek en na mijn studie heb ik voor een grote verzekeraar in Haarlem gewerkt, waar ik kennis en ervaring heb opgedaan met (uitvaart)verzekeringen. Na de vakopleiding voor uitvaartverzorging ben ik samen met Levi ons eigen bedrijf gestart. Zo kan ik het moederschap combineren met werken.
Aan mijn werk als uitvaartverzorgster vind ik het contact met families iets dat me blijft boeien. Iedere mens is zo uniek, zo ervaar ik dat elke keer weer opnieuw. Het blijft steeds een uitdaging om naar mogelijkheden te zoeken om het verhaal van de overledene naar voren te laten komen. Maar ook om de liefde van de nabestaanden vorm te geven in allerlei gebaren, groot of klein.Mijn naam is Marlie Papousek, getrouwd en moeder van een dochter. In 2000 ben ik toevallig in de uitvaartbranche terecht gekomen door een sterfgeval in de familie. Eerst ben ik gevraagd om te gaan werken als drager, daarna als gastvrouw bij het rouwbezoek en later als overbrengster en verzorgster van de overledenen. Als laatste werd ik ook chauffeuse van de rouwauto. Eenmaal van het vak geproefd te hebben heb ik mijn hart verloren aan dit werk, dat ik nog steeds met passie en liefde doe. Wij zijn een team waar de samenwerking hoog in het vaandel staat. 
Ik voel me dan ook helemaal thuis om samen te mogen werken met Levi, Mariëlle en Jolanda.
Wat mij een extra impuls geeft, is -dat ondanks het verdriet- ik zie, hoor of merk dat de nabestaanden volop tevreden zijn over de geleverde werkzaamheden. Dan denk ik steeds: "daar doe ik het voor!"